Over ons

Over ons

Net even anders

Waardevolle contacten opdoen en zo je netwerk en omzet laten groeien. Dat is het doel van de Andere BusinessClub. Inderdaad, wij doen het net even anders dan anderen. Door bijvoorbeeld niet elke week bij elkaar te komen, maar twee keer per maand. Onze ontbijtmeetings duren niet lang: het is ontbijten, gefocust netwerken en vervolgens aan het werk. Zo hebben we nog tijd genoeg voor de werkdag, maar zijn we toch al goed begonnen met nieuwe leads, gegunde omzet en verse contacten

Afwisselende groep

We houden wel statistieken bij van onze leden, maar je wordt er niet op afgerekend. Het gaat ons om wie jij bent als persoon, niet om wat de cijfers achter je naam zeggen. Dat zie je ook aan onze afwisselende groep. We bieden branchebescherming en hebben heel uiteenlopende branches in ons midden.

Rondje actueel

Tijdens ons ‘Rondje actueel’ krijgt iedereen de kans om 2 minuten iets te vertellen over actuele zaken op het werk of priv√©, maar ook om een specifieke zoekvraag te stellen. Zo leer je elkaar steeds beter kennen en kun je elkaar steeds beter helpen aan meer leads en omzet.

Gezelligheid voorop

Naast het netwerken is er ook volop ruimte voor gezelligheid en nieuwe kennis opdoen. Regelmatig houden we een bijeenkomst in de middag of avond, bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie, bedrijfsbezoek of borrel. Zo leren we elkaar nog beter kennen en door de gasten die we meebrengen, breiden we ons netwerk steeds verder uit.

Wij zijn de Andere BusinessClub. Netwerk je mee?