Wat is jouw ABC-doelstelling?

Lid zijn of worden van de ABC is ontzettend leuk. Maar dat is niet de reden dat je het doet. Er zit een zakelijke gedachte achter. Daarom is het goed dat je jouw persoonlijke doelstelling helder formuleert, zodat we met de hele club ons best kunnen doen om samen jouw doel te behalen.

Mogelijke doelstellingen:

  • Een bepaald aantal afspraken met potentiële nieuwe klanten binnen een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 5 binnen een half jaar. Dit kun je bereiken door specifieke zoekvragen te stellen (met wie wil je contact van welk bedrijf?) en deze te stellen aan je mede-ABC’ers.
  • Een specifieke klant binnen halen met behulp van tips en connecties uit de club.
  • Een minimaal omzetbedrag behalen binnen een bepaalde tijd.
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, door steeds weer te oefenen met spreken in het openbaar, je bedrijfspitch bij te schaven of een bestuursfunctie uit te oefenen binnen de club.
  • De club en individuele leden verder helpen door interessante gasten uit te nodigen of mensen uit je netwerk te koppelen aan ABC-leden.

Elkaars succes faciliteren

Door je ABC-doelstelling concreet te maken en ook te delen met de rest van de club zorg je ervoor dat hij voor iedereen duidelijk is. Zo kunnen je mede-ABC’ers heel specifiek hun hulp aanbieden en kom jij weer een stukje dichter bij je doelstelling. Op deze manier worden we als club steeds waardevoller voor leden én voor gasten.

Iedereen die aanschuift tijdens een meeting draagt iets bij. Dat kan zijn met een goede tip, met een aanbeveling of met een koppeling aan iemand uit het netwerk. Want dat is de doelstelling van de ABC als club: alle leden verder helpen en elkaars succes faciliteren.

Kom maar op met je ambitie!

We zijn gek op ambitieuze mensen binnen onze club. Dus laat ons gerust weten wat jouw doelstelling is en we bedenken samen hoe wij als ABC je kunnen helpen die te bereiken. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je eens aanschuiven tijdens een ontbijtmeeting? Neem dan contact met ons op. Tot gauw!